ZALA Aero ZALA-421-08 Стрекоза
Варианты:
ZALA Aero - ZALA-421-08 Стрекоза - 2006 - Россия
Страна: Россия
Год: 2006
Беспилотный

БЛА "Стрекоза"
БЛА "Груша"